Zon op je dak Tilburg

Zon op je dak Tilburg

Je kunt nu voordelig en makkelijk zonnepanelen aanschaffen met hulp van de gemeente. In het alles-in-één pakket zit de financiering, aanleg én vijftien jaar service en onderhoud van de panelen. Het levert meer op dan het je kost én is beter voor het milieu! Ons aanbod geldt voor 2021 en 2022.

De voordelen op een rij

 • Financiering

  Heb je geen spaargeld of extra hypotheek? Dan is dit aanbod geschikt voor jou. Je krijgt een lening via de gemeente, tegen een gunstige rente van 0,75%. De lening mag je in 15 jaar aflossen. Er zijn geen inkomsenseisen.

 • 15 jaar garantie

  Je krijgt een kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem. Extra opties, zoals aanpassing van de meterkast, mag je meefinancieren in de lening. Het aanbod is inclusief 15 jaar service en onderhoud.

 • Heldere informatie

  Wij nemen lastig uitzoekwerk uit handen en informeren je helder en objectief. De offerte is compleet, met eventuele extra opties, zonder verborgen meerwerk kosten, inclusief de administratiekosten voor de lening.

 • Lokale leverancier

  De gemeente heeft een uitvraag gedaan bij leveranciers. Hoppenbrouwers heeft het beste aanbod gedaan voor het totaalpakket. We hebben naast de prijs ook op andere criteria beoordeeld. Zoals de organisatie, ervaring, kwaliteit, werkwijze, service en garantie.

 • 100% begeleiding

  Alles wordt voor je geregeld: financiering, offerte, coördinatie van de btw-teruggave, aanleg, 15 jaar monitoring en onderhoud. Je krijgt persoonlijk advies en uitleg. Een storing wordt snel gezien en verholpen.

 • Lagere energierekening

  Je profiteert direct van de opbrengst van je panelen. Door de slimme financiering en 21% btw-teruggave zijn de kosten lager dan de opbrengsten. Zon op je dak scheelt geld én spaart het milieu!

Hoe werkt het?

Zon op je Dak uitgelegd in 2.5 minuut:

Na inschrijving wordt contact met je opgenomen door de leverancier, Hoppenbrouwers Techniek. Zij maken een proefberekening voor het aantal panelen en de geschatte opbrengst. Daarna komt een adviseur bij je thuis, waarbij alle corona regels in acht worden genomen. Bij dit huisbezoek bekijkt de adviseur de situatie en bespreekt hij met jou de wensen en mogelijkheden. Is de uitkomst positief en ga je akkoord met de offerte? Dan ga je een overeenkomst met de gemeente aan. Je leent het bedrag voor aanschaf, aanleg en onderhoud van de panelen. De lening betaal je in 15 jaar terug. De installatie is vanaf de eerste dag jouw eigendom. Door de gunstige regeling profiteer je meteen van de opbrengst uit je panelen. Hoppenbrouwers zorgt vijftien jaar lang voor service en onderhoud. Na vijftien jaar zijn de panelen afgelost en kun je nog jarenlang profiteren van de opbrengst.

Interesse?

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Meld je dan aan en vul het inschrijfformulier in. Via de aanmeldknop hieronder kom je direct op het inschrijfformulier bij Hoppenbrouwers.

Begin februari 2021 zijn de eerste huisbezoeken voor Zon op je Dak Tilburg gestart. We hebben veel aanmeldingen die we zo snel mogelijk verwerken, in volgorde van binnenkomst. Hoppenbrouwers neemt zo snel mogelijk contact op voor een afspraak. Eind april wordt gestart met het installeren van de zonnepanelen.

Meer weten? Kijk op aandeslagmetjehuis.nl of informeer bij b-ec.nl

DELEN