Warmtescans, infoavond 30 mrt!

Informatie-avond Warmtescans op 30 maart in de Kapittelzaal van Koningsoord (19.30 uur)

 

Deze week worden in een deel van Berkel-Enschot warmtescans verspreid die de gemeente afgelopen winter heeft laten maken.

Dat is een warmtefoto van de voorgevel van uw huis. Met opvallende kleuren is in beeld gebracht waar er mogelijk warmtelekken zijn.

Met gerichte isolatiemaatregelen zijn deze warmtelekken te verminderen of te voorkomen.

Door de gratis warmtescans hoopt de gemeente u duidelijk te maken waar uw woning warmte verliest. Ze hoopt u daarmee te overtuigen om de isolatie van uw woning te verbeteren. B.v. door het glas van uw ramen te vervangen of om spouwmuurisolatie aan te brengen. Uiteindelijk leidt een betere isolatie tot minder gasverbruik.

Als u vragen heeft over de warmtescans, kunt u de informatieavond warmtescans op 30 maart bezoeken: 19.30 uur, Kapittelzaal Koningsoord. Toegang is gratis en opgeven moet u doen via www.hoom.nl/informatieavond

Weet u niet waar u moet beginnen en hoe u dit soort zaken aan moet pakken, of heeft u andere vragen over energiebesparing en isolatie van uw woning, dan kunt u een energie-advies aanvragen via de site www.duurzamertilburg.nl

Een energieadviseur komt dan aan huis een maatwerkadvies uitbrengen waar u ook een rapport van krijgt, kosten: € 25,-

DELEN