THUIS ENERGIE BESPAREN DOE JE ZO

BIJEENKOMST:  THUIS ENERGIE BESPAREN DOE JE ZO

DATUM: 13 JUNI 2023

TIJDSTIP: 19.30 – 22.00 UUR

LOCATIE: OUDE RAADHUIS UDENHOUT

VOOR WIE: ALLE BEWONERS VAN BERKEL-ENSCHOT, UDENHOUT EN BIEZENMORTEL

Laat je inspireren door bewoners uit Udenhout  hoe zij op een laagdrempelige en kostenbesparende manier hun woning verduurzamen

Afgelopen maanden heeft een aantal bewoners van Udenhout deelgenomen aan het project ‘Thuis Energie Besparen Doe Je Zo’ (TEBDJZ)  waarbij al lerend vanuit de praktijk een energiebesparingsaanpak per woning is opgezet (het zogenaamde Slimme Stappenplan 80-60-40 graden warmte). Binnen de aanpak is ook gekeken naar “isoleren is ventileren” om gezond en comfortabel te wonen. Het Slimme Stappenplan 80-60-40 biedt de bewoner op een gestructureerde wijze inzicht in de manier waarop ze hun woningen voor kunnen bereiden op een aardgasvrije situatie ofwel een stevige energiereductie in 2030 op weg naar een volledig aardgasvrij Udenhout.

Tijdens deze bijeenkomst zal uitleg gegeven worden over het project en komen de bewoners aan het woord hoe zij e.e.a. hebben ervaren, welke inzichten zij hebben gekregen en welke acties zij al zelf hebben ondernomen. Tevens zal uitleg gegeven worden door kierenjagers, die ingezet zijn in dit project, hoe zij op een laagdrempelige manier inzicht hebben gegeven aan de bewoners over de staat van hun woning en mogelijke verbeteracties. Op deze avond is er ook een informatiemarkt.

Kijk alvast voor meer informatie over dit project op www.ecudenhout.nl en meld je aan voor deze avond

DELEN