Succesvolle 1ste ronde zonnepanelen krijgt vervolg

De succesvolle eerste fase van het project zonnepanelen van ECU krijgt een vervolg. Sinds juni 2013 hebben ruim 40 ECU-leden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zonnepanelen te laten plaatsen en 600 geïnstalleerde panelen wekken inmiddels dagelijks hun portie energie op. De in de eerste fase aangekochte panelen liggen op de daken en een tweede projectfase is ingezet om de overige geïnteresseerde leden van dienst te kunnen zijn en mee te laten profiteren van de collectieve afspraken.

Na zorgvuldige afwegingen heeft de ECU opnieuw een overeenkomst gesloten met de firma Hoppenbrouwers uit Udenhout om de leden tegen gereduceerd tarief zonnepanelen te kunnen leveren. Leden van de ECU kunnen bij de firma Hoppenbrouwers een offerte aanvragen waarna ze een vakkundig advies krijgen over de mogelijkheden en de te verwachtte opbrengst. De terugverdientijd van de panelen ligt rond de 6 à 8 jaar. Behalve de korting van 10 a 15% op de aanschafprijs krijgen de leden hoge kwaliteit panelen en garandeert de firma Hoppenbrouwers het eerste jaar de door hen verwachte opbrengst.

Door aanschaf van zonnepanelen voorziet u zelf in uw eigen stroombehoefte en bent u minder afhankelijk van de grote energiemaatschappijen en prijswisselingen. Daarnaast helpt u mee aan het produceren van duurzame energie en minder uitstoot van CO2. Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen via de ECU en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Volg dan de volgende 3 stappen.

  1. Meld u aan als lid van de ECU op deze site.
  2. Vraag via www.hoppenbrouwers.nl een offerte aan.
  3. De firma Hoppenbrouwers komt bij u langs nadat zij hebben gecheckt of u lid bent en geven u een vakkundig advies.

DELEN