PROJECT: THUIS ENERGIE BESPAREN DOE JE ZO

PROJECT “THUIS ENERGIE BESPAREN DOE JE ZO”: NOG 4 PLAATSEN BESCHIKBAAR VOOR WONINGEIGENAREN IN BERKEL-ENSCHOT

 

Wil je als woningeigenaar weten waar die tocht en kou in je woning toch vandaan komt en hoe je verder energie kunt besparen in jouw woning? Schrijf je dan nu in en ga op kierenjacht in je woning! Het project “Thuis Energie Besparen Doe Je Zo (TEBDJZ) is al van start gegaan in Udenhout en we willen woningeigenaren in Berkel-Enschot nu ook de kans geven om deel te nemen aan dit mooie project. Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel want vol = vol.

 

Aan de hand van het Slimme Stappenplan 80-60-40 wordt inzicht gegeven in de manier waarop je je woning kunt voorbereiden op een aardgasvrije situatie. Dit hoeft niet van de ene op de andere dag, maar het gaat in stapjes: Nu staat je CV op 80 graden; met minimale middelen kan je je huidige CV ook op 60 graden zetten; met maatregelen aan dak, ramen, gevel en vloer kan je CV in de toekomst wellicht naar 40 graden. Isolatie is hierbij het sleutelwoord maar dat begint bij kierenjagen!

 

Daarvoor zoeken we nog 4 woningeigenaren die stap voor stap in hun eigen tempo hun huis willen verduurzamen.

 

Deelname is gratis. Wel verwachten we dat je je ervaringen (maak minimaal 3 buren enthousiast) deelt met anderen zodat ook andere Berkel-Enschotters zich beter voor kunnen bereiden op een aardgasvrije toekomst. Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen of heb je vragen, reageer dan voor 15 februari 2024 via  Graag je naam, adres en telefoonnummer vermelden. Meer informatie over het project vind je op de site van www.ecudenhout.nl onder het menu projecten.

 

Het TEBDJZ project is tot stand gekomen in samenwerking met Green Deal Udenhout, gemeente Tilburg, Contact 50, Dorpsraad, TBV Wonen, Energie Coöperatie Udenhout, Berkel-Enschot Energie Coöperatie en Provincie Noord Brabant.

 

DELEN