Inschrijfperiode ZonneVisser verlengd tot 31 oktober 2018

Inschrijven voor De ZonneVisser kan nog steeds want er zijn nog zonnepanelen beschikbaar! Vanwege de tussenliggende vakantieperiode is besloten de inschrijfperiode te verlengen tot 31 oktober 2018

Bij De ZonneVisser koop je zonnepanelen die niet op je eigen dak komen te liggen maar centraal in Udenhout. Met gebruikmaking van een fiscale regeling krijg je de energiebelasting en de BTW terug. In wezen hetzelfde alsof het volledig je eigen panelen zijn. Echter t.o.v. je eigen panelen hierbij 2 grote voordelen: er worden in één keer 850 zonnepanelen tegelijk ingekocht zodat je een groot schaalvoordeel hebt. EN door de fiscale regeling, heb je zekerheid dat je 15 jaar lang mag salderen. Oftewel je weet zeker dat je jouw stroom 15 jaar lang (!!!) aan bijv. Essent kunt verkopen voor een zelfde prijs als dat zij aan jou verkopen. Bij eigen panelen heb je die zekerheid niet.

Op 3 september houden wij hierover een informatie-avond in de Kapittelzaal van Koningsoord in Berkel Enschot (zie www.b-ec.nl) Op 10 september kunt u zich ook laten informeren in de Raadszaal van het Oude Gemeentehuis in Udenhout.

Beide avonden beginnen om 20.00 uur en geven ook informatie over het project Spinderwind.

Ga voor meer informatie naar:http://www.ecudenhout.nl

DELEN