Energiecafe 30 6 Druiventros!

Beste inwoner van Udenhout, Biezenmortel of Berkel-Enschot,

 

Zonnepanelen op eigen dak en/of meedoen met een collectief zonneproject?

Als u dat ook wilt, kom dan naar het energiecafé Aan de slag met zonnepanelen op donderdagavond 30 juni 2022 in De Druiventros, Bosscheweg 11, Berkel-Enschot. Toegang is gratis. Berkel-Enschot Energie Coöperatie (B-EC) en Energie Coöperatie Udenhout (ECU) helpen u geheel vrijblijvend op weg. Het energiecafé start om 19:15 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur.

 

Energiecafé

U kunt terecht in het energiecafé voor informatie en advies over zonnepanelen. Steeds meer inwoners plaatsen zonnepanelen op hun dak. Bent u ook geïnteresseerd maar heeft u nog een aantal vragen, zoals:

*  Is mijn dak geschikt?

* Hoe werkt het precies?

*  Hoe ga ik dat betalen?

Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens het energiecafé. Het gaat daarbij niet alleen over zonnepanelen op eigen dak, maar ook over de mogelijkheden om mee te doen aan een collectief zonneproject. Als u meedoet met een collectief zonneproject, heeft u geen zonnepanelen op uw eigen dak. Toch ontvangt u de financiële voordelen van zonne-energie bij u in de buurt. Zo bespaart u op uw energierekening.

 

Programma

19:15 uur:               Inloop en ontvangst

19:30 uur:               Zonnepanelen (laten) plaatsen op uw eigen dak – energieadviseur Jeroen Jansen

19:50 uur:               Financieringsmogelijkheden vanuit gemeente Tilburg – Tijs van Gisbergen

20:10 uur:               Meedoen aan een collectief zonneproject: voorbeeld Zon op Oisterwijk – Jos Nij Bijvank

20:30 uur:               Pauze

20:40 uur:               Paneldiscussie voor algemene vragen

21:00 uur:               Bedrijvenmarkt: leveranciers van zonnepanelen geven informatie en beantwoorden vragen over uw persoonlijke situatie

 

Energieadvies op maat

Wilt u weten welke duurzame maatregelen uw energierekening nog meer verlagen? Met een energieadvies op maat voor uw woonsituatie en energieverbruik, weet u precies waar u kunt beginnen. Meld u aan voor een adviesgesprek op www.duurzamertilburg.nl/energieadvies. Dankzij de bijdrage van de gemeente Tilburg betaalt u voor een huisbezoek slechts €25 in plaats van € 200 (tot 1 oktober 2022). U kunt ook gratis bellen naar het energieloket: 088 00 62 013 (op werkdagen tussen 13.00 – 17.00 uur).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het energiecafé via een e-mail naar . Vermeld hierbij met hoeveel personen u komt en gebruik als onderwerp: deelname energiecafé zonnepanelen. Heeft u nog vragen over het energiecafé? Deze kunt u ook via dit e-mailadres stellen. Tot ziens bij het energiecafé!

DELEN